top of page

Onderdelenmarkt

bedrijfsfotografie de fotofee - web-54.JPG

Een ruim aanbod en diversiteit, gericht op uw Franse wagen, tractor, motorrijwiel, fiets of vrachtwagen.

Verkoop    Frans vervoersmiddel

Poster 2023.jpg

Een Frans vervoersmiddel verkopen (als particulier) tijdens Kalkar-Classica, dat is allemaal mogelijk. Een buitenplaats op ons evenement kan je alvast reserveren voor de volgende tarieven:

Vrachtwagen 
€ 115,00
Auto              € 85,00

Tractor         € 90,00
Motorfiets    € 25,00
Bromfiets     € 20,00
Fiets           € 12,50

Alle voertuigen dienen van een Frans merk te zijn, alle prijzen zijn inclusief BTW.

Op 6 oktober moet u uw voertuig plaatsen op de evenementen-locatie, dit kan tussen 09.00 en 22.00 uur. Uw Frans vervoersmiddel is voor iedereen te bewonderen gedurende twee dagen ( 7 + 8 oktober 2023).

Belangstelling..... vul onderstaand formulier in, of bestel gelijk een ticket voor je verkoop op onze ticket-site. 

Bedankt voor de inzending!

Aandacht  voor  het Franse merk

Oldtimer Kalkar-Classica.JPG

Bijzondere en aparte Franse merken zien we graag op Kalkar-Classica. Heb jij zo'n exemplaar, meld je aan voor een plek op ons evenement. Je bent dan gegarandeerd van een prachtige plek, in een van onze ruime hallen. 

Bedankt voor de inzending!

Brocante

bedrijfsfotografie de fotofee - web-6.JPG

Spullen uit vroegere tijden, diverse kramen in een Franse stijl. Zelf een kraam huren gedurende Kalkar-Classica, dat kan allemaal: Kijk op onze ticket-site.

Straattheater

bedrijfsfotografie de fotofee - web-158.JPG

Vermaak op zijn best, op verscheidene locaties wordt theater  gemaakt. Laat je gedurende Kalkar-Classica verrassen door onze artiesten en livemuziek.  

Anker eten en drinken Programma

Eten en drinken

Eten en drinken gedurende de evenementsdagen is in ruime mate aanwezig, de foodcorner en foodtrucks staan tot uw beschikking.
Een ontbijt en/of maaltijd verkrijgt u bij een van de vele foodtrucks of foodcorner, hier vindt u voldoende keuze en ruime variatie. 

Kinderactiviteiten

bedrijfsfotografie de fotofee - web-36.JPG

Ook voor de kleinere Franse liefhebber zijn er voldoende activiteiten op Kalkar-Classica. De "KKO": de "Kalkar Kinder Opvang" is hiervoor  speciaal ingericht. 

Muziek  en  feestavond

feest.jpg

Op vrijdag 6 oktober en zaterdag 7 oktober is er tot 24.00 uur een Kalkar-Classica feestavond. Een Franse beleving ondersteund met muziek en lekker eten.

De feestavond is vrij toegankelijk, je betaalt alleen voor eten en drinken.

De livemuziek brengt je helemaal in "Kalkar-Classica" sferen gedurende ons evenement. Plaats 6 en 7 oktober 2023 in je agenda, dan kan je deze feestavond niet meer vergeten. 

bottom of page